Välkomna, Vänner!


Ty Herren är god, hans nåd varar i evighet, hans trofasthet från släkte till släkte (Psaltaren 100:5)

Gud känner till allt i denna värld. Han var bästis med alla dina släktingar bak i tiden. Om du har ofödda barn, så känner han dem sedan länge. Han har en plan och han kommer inte att svika någon.

Ibland kan det verka så. Vi ser inte så långt, och vi ser inte så djupt. Och vi ser inte hela bilden. Men vilka krumbukter som t.ex. mörka krafter i den här världen än tar sig för så ÄR det så. All information till trots, så finns det krafter i den här världen som tror sig kunna ta sig runt informationen, kanske med mycket planering och stora insatser över lång tid. Vad detta är, är närmast komiskt. Tyvärr blir det tragikomik av det hela. Så många har så otroligt mycket besvär med och av vad som hittas på.

När det gäller kommande släkten så talas det nu mycket om human 2.0. Människor får allt svårare att skaffa barn, och en syntetisk människa sammankopplad med den globala infrastrukturella tekniken ska vara svaret på det här. Visst leder de här planerna till stress och oro för dem som har tagit del av bulletinerna om detta. Visst får många i världen märkliga direktiv för vad de ska ta sig för på arbetstid, för att utföra sin lilla mikrodel i planerna, utan att känna till planerna. Visst kan det vara möjligt att en avtrubbning mot ett naturligt känsloliv och ett naturligt spirituellt liv följer med en syntetisk beblandning med kött och blod, och att det kan vara tilltalande för mörka krafter, som tror sig kunna ta sig runt den basala informationen att Gud är boss.

Ooooooooooch så vidare...

Det är som ett tragikomiskt skämt, alltihop. Gud ÄR boss.

Han har en plan för alla levande varelser, och alla levande varelser har en evig själ. Punkt.