Välkomna, Vänner!


Vi har väl alla sett sådana där siffror på troligheten att någon skulle vara vid liv här på jorden. Att någon skulle ha fötts lär vara 1 på 400 trillioner. Siffrorna tar i beaktande hur troligt det är att just dina föräldrar skulle träffa varandra, och hur troligt det är att deras föräldrar skulle träffas, och hur troligt det är att de alla skulle lyckas få barn och att detta skedde vid exakt det tillfälle och på just det sätt som ledde till din jordiska existens.

Dina chanser till att vara här på den här planeten finns i princip inte, om man ser det vetenskapligt.

Men här är du!

Sedan är det ju en väsentlig skillnad mellan att vara vid liv och att vara livfull, och där kommer du in i bilden själv med din förmåga.

Livet på det här jordklotet förändras just nu i rasande fart. Så, idag ser vi tillbaka på hur livet har varit på den här planeten under långa tider, med lite förändringar i rekvisitan på vägen. Allt möjligt vardagligt, som många har sett som en del av livet, är ifrågasatt och kanske en del av det förflutna på sina håll. Underliga dekret om hur människors personliga liv, som tillhör dem själva, försöker bli en del av framtiden. Svenskar brukar vara hänsynsfulla, fogliga och inte vilja ställa till med något, så de flyter med i detta utan mycket kommentarer för att de inte vill ha kommentarer.

Hur vet vi om vi väljer rätt, bland alla val som står till buds, nu som alltid? Här är ett handlingsprogram som leder till bra beslut:

1. Be

2. Tala med andra

3. Lev hederligt

4. Väg alternativen mot varandra

5. Lyssna på dina känslor