Välkomna, Vänner!


han som giver oss insikt framför markens djur och vishet framför himmelens fåglar (Job 35:11)

och allt kött skall se Guds frälsning (Lukas 3:6)


Djur är inte en produkt. Djur är inte en vara. Djur är inte varelser som du kan behandla hur som helst och ändå kalla dig en god människa. Det finns mycket som kan döva dig - men det är inte så.

Djur har rättigheter, givna av Gud. Människor tar ifrån djur de rättigheterna på så många olika sätt. Det är aldrig, aldrig, aaaldrig rätt.

Den som är ateist och tror att hen aldrig kommer att få stå till svars för vad hen kanske gör mot kännande, intelligenta varelser, som har sina egna givna rättigheter, får väl hoppas att hen har rätt. Ateisten, och den känslokalla människan som låtit sig förblindas, får hoppas att hen har rätt. De hoppas att det inte finns något mer än detta jordeliv. De hoppas få sova när de gått ur tiden. För dem skulle det kännas bra om det vore så. Tänk, jag hade rätt. Det spelade ingen roll hur jag betedde mig  i världen. Se i den här världen kan man bete sig lite hur som helst mot det som andra kallar levande varelser med en själ och med givna rättigheter. Det spelar ingen roll. Så tror de, och hoppas de. Nej, de vill inte komma till en bättre värld. De vill inte hoppas på något sådant. Enligt deras teorier så finns den här världen för att det var någon slags explosion, och sedan blev liksom allt bara så här, som det är i den här världen. Nej, de kan inte förklara hur. Det sa pang bara, och så blev det så här. Wild & crazy! ...Och dessa människor tycker att troende är flummiga människor, som tror på sagor.


Vi kan citera en mängd beklämmande siffror när det gäller hur djur behandlas i den här världen. Miljoner och åter miljoner hundar, t.ex., avlivas varje år för att ingen vill ha dem. Vi kan ge mängder med exempel så här. Djur har ingen röst och kan inte skriva blogginlägg. De hundratals miljoner djur i världen som lider JUST NU och som alltid lider vilket just nu det än är, till följd av hur människor beter sig, kan hoppas på att vi spirituella människor säger som det å deras vägnar. Och - de kan verkligen hoppas på att ingenting är en slump.

Vi går inte in på alla vidrigheter som människor aktivt utsätter djur för.

Vi ber i stället en bön för alla oskyldiga varelser som utsätts för blinda, själviska och elaka människor.